BRODOTO – Prijavite se za ”Online Crowdfunding akademiju 2019.”

BRODOTO – Prijavite se za ”Online Crowdfunding akademiju 2019.”

Objavio: Paula Bolfan - 18.09.2019.

Brodoto agencija ove godine organizira Online Crowdfunding akademiju koja će trajati tri dana – utorak 22. listopada, srijedu 23. listopada i srijedu 30. listopada 2019. godine od 10.00 do 18.00 sati

Brodoto pokreće novu Crowdfunding akademiju, a ove godine odlučili su je po prvi puta provesti u online obliku kako bi obogatili njen sadržaj i što bolje povezali čitavu regiju.. Na Akademiju se možete prijaviti putem linka: http://bit.ly/prijavniobrazac

Online održavanje akademije znači da možete prisustvovati preko svojeg računala s bilo kojeg mjesta na svijetu. Jedini preduvjet je da imate dobru internetsku mrežu. Komunikacija je dvosmjerna i provodit će se preko platforme namijenjene video konferencijamam a svi će polaznici dobiti detaljne upute oko korištenja platforme prije početka radionice.

Više info pronađite na Brodoto fcb eventu Online Crowdfunding akademija 2019.

.
Što dobivate sudjelovanjem i koja je cijena?

Ukoliko se prijavite od 16. do 30. rujna cijena radionice iznosi 175‎,00 € po osobi. Redovna cijena, odnosno ako se prijavite od 1. do 20. listopada iznosi 220‎,00 € po osobi.

Radi koncepta edukacije i nužnosti kreiranja tima za provedbu crowdfunding kampanje, preporuka je da se u radionicu uključi još barem jedan član tima, za kojeg Brodoto osigurava popust: Cijena za dodatnog člana tima je 80,00 € po osobi, a popust ostvaruje maksimalno dodatnih dvoje ljudi po prijavljenom polazniku.

Sve navedene cijene uključuju PDV.

Cijena uključuje priključivanje trodnevnoj radionici o crowdfundingu, video materijale korištene na radionici i snimke predavanja, certifikat uspješnog završetka Akademije, pristup ekskluzivnoj Alumni grupi Crowdfunding akademije i, opcionalno, dva dodatna konzultacijska sata.

.
Kome je radionica namijenjena i koje će se teme obrađivati?

Radionica je namijenjena svima koji putem crowdfundinga žele stvoriti zajednicu, prikupiti materijalna sredstva i izgraditi poželjan imidž: tvrtkama, udrugama, studentima, start-upovima, društvenim poduzećima, kreativnoj industriji, organizacijama civilnog društva i svim zainteresiranima da kroz crowdfunding prikupe novac za svoju ideju, projekt ili proizvod.

U tri dana Brodoto će vas provesti kroz sve stadije planiranja kampanje, koristeći konkretne primjere iz regije. Akademija uključuje intenzivan trening o pripremi i provođenju crowdfunding kampanje, a predavanja se sastoje od teorijskog i praktičnog dijela te omogućuju polazniku samostalan rad na kampanji nakon završetka Akademije.

.
Predavači i jezik radionice

Predavači su regionalni eksperti za stratešku pripremu i provođenje crowdfunding kampanja, a finalni popis predavača bit će objavljen uskoro na fcb eventu Online Crowdfunding akademija 2019.

Predavanja će se održavati na hrvatskom, srpskom, bosanskom ili crnogorskom jeziku. Postoji mogućnost da će u okviru gostovanja predstavnika tekućih ili završenih kampanja biti osoba porijeklom van regije, koja će komunicirati na engleskom jeziku.

Obzirom da će polaznici dobivati zadatke, radionica se ne održava tri dana za redom. Zadatke će biti potrebno pripremiti za posljednji dan radionice. 

Više o Brodoto pronađi na www.brodoto.com

__________
Autorica: Paula Bolfan
Naslovna fotografija: Brodoto