Bračani dobili prvi poduzetnički centar!

Objavio: Pokret Otoka - 16.03.2017.

Prvi brački poduzetnički centar osnovala je agencija Best of Brač, inače i aktivna članica Pokreta otoka. Poduzetnički centar logičan je nastavak rada njihove dvije tvrtke – agencije za destinacijski menadžment (Best of Brač) i konzultantske tvrtke (Aktiva Brač). Iako mladi – rade tek tri godine, nametnuli su se kao vrlo sposobni mladi tim koji je svojim klijentima do sada osigurao preko 20 milijuna kuna apliciranjem na različite natječaje.

Aktivno surađuju kako s privatnicima, tako i s javnom upravom i organizacijama civilnog društva,a Poduzetnički centar Aktiva za lokalni razvoj i poticanje poduzetništva osnovali su kako bi zajedničkim snagama i suradnjom različitih partnera pomogli da se Brač poduzetnički razvija, čemu će svakako olakšati postojanje izvora svih relevantnih informacija na samom otoku. Napominju kako njihove usluge nisu ograničene samo na otok Brač pa pozivaju sve zainteresirane da se informiraju o brojnim mogućnostima koje im stoje na raspolaganju, putem ovog kontakt obrasca.

Kao prve aktivnosti Poduzetničkog centra Aktiva planirane su brojne edukacije za lokalne poduzetnike i one koji to žele biti, potom kreiranje internet portala sa svim važnim informacijama o poduzetništvu i obrtima.

Pratite rad ovog centra i uključite se!