BRAČ – Sudjelujte na sajmu otočnih proizvoda u Pučišćima

Objavio: Paula Bolfan - 23.09.2018.

Ekipa okupljena na nezavisnoj listi za općinsko vijeće Općine Pučišća, a koju čine i članovi Pokreta Otoka, davno je odlučila svoje vijećničke naknade iskoristiti za različita događanja i akcije u Pučišćima na Braču.

Tako su proteklog vikenda organizirali akciju čišćenja pučiškog podmorja, a u pomoć su im priskočili Ronilački centar Amber iz Supetra, Ronilački klub Giričić iz Kaštel Gomilice, DVD Pučišća, Općina Pučišća, Crveni križ Brač i vrijedni pučiški volonteri.
.

Ovog vikenda, 30. rujna, kada općina Pučišća slavi svoj dan, organiziraju mini sajam domaćih i ručno rađenih proizvoda.

Sajam će trajati od 18 do 23 sata, a na njemu zaista možete naći mnoštvo različitih i posebnih radova Bračana, ali i drugih otočana! Birajte između domaćeg vina, maslinova ulja, sira, prirodnih sapuna, macerata, ručno rađenih torbi i još mnooogo toga!
.

Ovim putem organizatori pozivaju sve zainteresirane otočane, s bilo kojeg otoka, a posebno s Brača, da se pridruže sajmu i predstave svoje proizvode.

Organizatori osiguravaju stolove, a sudjelovanje se ne naplaćuje. Sve što je potrebno napraviti jest poslati informacije o proizvodima, uz najmanje 4 fotografije na mail projekt.pucisca@gmail.com, do petka, 28.9.2018.

Sve ostale, organizatori pozivaju da podrže domaću otočnu proizvodnju i dođu na sajam u Pučišća!

Osim u sajmu, posjetitelji će moći uživati i u besplatnom koncertu Crvene Jabuke, stoga nema razloga da iduću nedjelju ne svratite u Pučišća.
.

_________
Autorica: Dijana Šabić
Foto: Dijana Šabić