BRAČ & HVAR – Okrugli stol o edukaciji u turizmu i ugostiteljstvu i socijalnoj isključivosti

BRAČ & HVAR – Okrugli stol o edukaciji u turizmu i ugostiteljstvu i socijalnoj isključivosti

Objavio: Maja Jurišić - 12.06.2018.

Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata vas poziva na sudjelovanje na okruglom stolu pod nazivom Uključi se!

Edukacijom u turizmu i ugostiteljstvu protiv socijalne isključivosti koji se organizira u okviru projekta Europskog socijalnog fonda (ESF) i operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali (ULJP).

 

RASPORED ODRŽAVANJA

Okrugli stol na Braču će se održati u gradu Supetru, u utorak, 12. lipnja, 2018. godine, s početkom u 10:30 sati, uz osvježenje na terasi hotela Osam, Vlačica 3, 21400 Supetar.

Okrugli stol na Hvaru će se održati u Starom graduu  srijedu, 13. lipnja, 2018. godine, s početkom u 11:00 sati, u zgradi Hrvatskog doma tzv. Čitovnica, Nova riva, 21460 Stari Grad.

 

O PROJEKTU

Projekt je usmjeren ka izradi programa osposobljavanja i usavršavanja ranjivih skupina u turizmu i ugostiteljstvu,utječući na provedbu jednakih mogućnosti, stvarajući ravnopravnu osnovu za unaprjeđenje mogućnosti zapošljavanja ranjivih skupina – trajno nezaposlenim osobama starijima od 54 godine, te osobama s invaliditetom iz ruralnih područja Dalmatinske Zagore i dalmatinskih otoka.

Iako je projekt usmjeren na ranjive skupine, odnosno njihovo sustavno kapacitiranje za što uspješnije i održivije uključivanje u turističko-ugostiteljski sektor, 50% polaznika osposobljavanja biti će nezaposleni, uključujući i trajno nezaposlene, što znači da postoji prilika eventualne uspostave kontakta sa recentno educiranom radnom snagom, posebno prilagođene vašim specifičnim potrebama.

 

Molimo da potvrdite vaš dolazak, kojem se iskreno veselimo, na: s.lisicic@zlatnavrat.hr ili info@zlatnavrata.hr.

__________

Snježana Lisičić, voditeljica projekta

Foto: Pixabay