BEST OF BRAČ – ”5 razloga zbog kojih morate ići na Susret Bračana u Zagreb”

Objavio: Paula Bolfan - 22.02.2019.

˶Susret Bračana i prijatelja otoka Brača˝ održat  će se 1. ožujka 2019. godine u restoranu ˶Gastro Globus˝ u sklopu Zagrebačkog velesajma u Zagrebu u organizaciji udruge Pametan otok.

Best of Brač  vam donosi pet razloga zbog kojih se morate pridružiti ovom događaju! 😉

#1 Odlična prilika da prezentirate svoje proizvode

Iskoristite ovaj susret za umrežavanje s otočanima i prijateljima otoka, prezentirate svoje proizvode i usluge, steknete neke nove klijente ili suradnike, kao što će to učiniti primjerice Josip Radić sa svojim kamenim zvonicima, o kojima se priča u cijelom svijetu!

#2 Bogati glazbeni program

Za nezaboravnu glazbenu poslasticu večeri “Susret Bračana”, pobrinut će se grupa Naranča, te gosti Davor Radolfi, klapa Timbar iz Selaca, klapa Petrada sačinjena od Bračana i prijatelja Brača u Zagrebu, Mladen Biočina i naravno, gost iznenađenja!

#3 Još bogatiji popratni program

Spiza, muzika, predstavljanje otočnih proizvoda, izložba, samo su neki od sadržaja koji vas očekuju, a cijeli program večeri “Susret Bračana” će voditi naša Bračanka, Gina Victoria Damjanović, voditeljica na Narodnom radiju i vokal grupe Detour.

#4 Bogata lutrija

Organizatori su pripremili zaista bogatu nagradnu lutriju sa veoma primamljivim nagradama iz koje izdvajamo sljedeće glavne nagrade: (1) Croatia Airlines, 2 povratne avio karte ZG-BRAČ-ZG, (2) Blue Sun Bol, vikend paket za dvije osobe, (3) WTA Croatia Bol turnir, ulaznice za 2 osobe, (4) Hotel Palace Zagreb, 2 noćenja za 2 osobe, (5)Hotel Adriatic Queen Split, 2 noćenja za 2 osobe. Osvojiti možete i kupone za edukacije, nutricionističke preglede, i svašta nešto! 

#5 Besplatan put u Zagreb

Možda smo ovaj razlog trebali staviti prvog po redu 😉 Sedam sretnika koji prvi kupe ulaznicu na prodajnim mjestima na Braču (SupetarPostiraPučišća i Bol), ostvaruju pravo na besplatan prijevoz autobusom na relaciji ST-ZG-ST u sklopu manifestacije “Susret Bračana”! Radi se o ukupno 28 ulaznica, stoga požurite!

_____________

Ulaznice možete kupiti na sljedećim mjestima:

+ Mjenjačnica Abigo u Supetru

+ Turistička Zajednica Postira

+ Turistička Zajednica Bol

+ Prostorije Općine Pučišća

Ulaznice možete kupiti i online, ovdje.

__________
Izvor: Best of Brač
Fotografija: edit.trema.hr